Freeware by TNB

Visual Basic ohjelmien lähdekieliset koodit

VB linkkejä    Palaute

Veikkaus Haravien laadintaRekursioSarja tekee vakioveikkauksen harava-systeemikaavoja ja soveltaa niitä. Valitse ensin osittainvaihdeltujen ja täysinvaihdeltujen kohteiden määrä sekä haluamasi voittoluokan alenema (siis -1 on 12 oikein, -2 on 11 oikein jne.) ja paina Etsi nappia.   

Ohjelma ja lähdekoodi  

Tarvitset lisäksi: VB6 runtime ohjelman

Anna palautettaVeikkaus Haravien soveltaminenSovella harava- ohjelma soveltaa valmiiksi laskettuja harava-kaavoja siten, että lopputulokseksi saadaan varsinaiset veikkausrivit. Ruksaa ensin syteemisi ja valitse sitten kaava (laadittuesim Rekursiosarja-ohjelmalla ja talletettu tekstitiedostona).   

Ohjelma ja lähdekoodi  

Tarvitset lisäksi: VB6 runtime ohjelman

Anna palautettaNormalizeWavNormalizeWav on näppärä Windows-ohjelma Wave äänitiedostojen äänitason normalisoimiseksi ja äänensävyn parantamiseksi ilman vaaraa ylileikkautumisesta. Ohjelma vahvistaa sekä bassoa että diskanttia valitun dB määrän verran siten, että mikään ääninäyte ei leikkaudu ja maksimi äänenvoimakkuudeksi tulee 16 bit maksimi. Ohjelma tekee muunnokset valitulle tiedostoille massa-ajona, joten suurienkin tiedostomäärien muunnokset onnistuvat. Ja kaikki tapahtuu huomattavasti realiaikaa nopeammin.   Jatkuu ...

Ohjelma ja ohjeet , Lähdekoodi VB6   Tarvitset lisäksi: VB6 runtime ohjelman

Anna palautetta

WaveFileModule

on VB6 ohjelmamoduli, jossa on .wav tiedostojen käsittelyyn tavittavat rutiinit. Wav tiedoston tulee olla normaalia MS Windows tyyppiä ja siinä ei saa olla upotettuna mitään ylimääräisiä soittolistoja tms. Windows ääninuhuri tekee juuri näitä yksinkertaisia wave tiedostoja.

 Lähdekoodi VB6LinjaNauhuriLinjaNauhuri nauhoittaa ääntä WAV muodossa stereona ja HiFi laadulla. Lähteenä voi olla linjatulo, CD tai jokin Internet soitto-ohjelma. Valinnaisesti LinjaNauhuri voidaan laittaa vaihtamaan nauhoitettavaa tiedostoa aina kun kappale vaihtuu (on pieni tauko). Näin saat kunkin kappaleen nauhoitettua erikseen eli stripattua levyn. Tiedoston koko on noin 5.1MB per minuutti. Soitto painike soittaa viimeksi äänitetyn nauhoituksen.  Jatkuu ...

 Ohjelma ja ohje , Lähdekoodi VB6

Anna palautetta


CD PlayerRecorderOhjelma CD levyjen nauhoittamiseen kovalevylle ja soittamiseen. Monista soitto-ohjelmista poiketen tässä soitimessa on nauhoitusnappi!!!Ohjelma nauhoittaa .wav formaattiin. Laita Windows-ikkunen alareunan ohjelmatarjottimelta löytyvästä äänimikseristä päälle CD audio sekä kuuntelussa että nauhoituksessa.

Ohjelma  , Lähdekoodi VB6

Anna palautettaWEBSER - Internet selainKätevä Internet-selain ilman turhia toimintoja. IE6 yhteensopiva.

  Lähdekoodi VB6 ja ohjelma

Anna palautetta


RTF-editNäppärä teksturi, jolla teet niin muotoillut RTF tiedostot kuin tavalliset .txt tiedostot.

  Lähdekoodi ja ohjelma

  Ohje ja EXE ohjelma

Anna palautetta


NäppäräEditoriNäppärä teksturi, jolla teet niin muotoillut RTF tiedostot kuin tavalliset .TXT tiedostot sekä HTML dokumentit.

  Koodi

  Asennuspaketti versio 1.2, Maalikuu 2003

Anna palautetta


Kuva-albumiKuvien katseluohjelma, jolla voit liittää kuhunkin kuvaan kommentti-tekstisi (kuten valokuva-albumissa ikään).

  Lähdekoodi ja ohjelma

Anna palautetta


EqualizeWaveWave äänien sävyn säätö viidellä liukusäätimellä.

  Lähdekoodi ja ohjelma

Anna palautetta


File HooverSiirrä/kopioi kerralla koko hakemistorakentessa olevat tietyn tyyppiset tiedostot kerralla valittuun kansioon. Voi myös nimetä tiedostot uudelleen esim. kätevästi alkuperäisen kansion nimellä + tiedostonimellä. Voit lisätä tiedotonimeen alkutekstin tai lopputekstin tai juoksevan loppunumeron.

  Lähdekoodi ja ohjelma

Anna palautetta

Kaappaa ja talennaKappaa edellinen aktiivinen ikkuna ja tallenna juoksevalla numerolla annettuun hakemistoon.

  Ohjelma ja lähdekoodi

Anna palautetta

Tallelokero - salasanoille

Tallelokero

Salasanojen, käyttäjätunnusten ja www osoitteiden säilytys salattuna. Voit myös käynnistää valitun www osoitteen selaimessa. Salataan ja avataan samalla salasanalla.

  Koodi

  Ohjelma EXE

Anna palautetta

SoundControl - modify WAV sound files

SoundControl

Wav äänitiedostojen muokkausohjelma. Tehty ActiveX ja luokkaohjelmoinnilla, hyvä esimerkki.

  KoodiAnna palautettaLast updated 20.10.2002